رفتارهایی که انسان های موفق از آن دوری می کنند.
تلف کردن وقت شان بر متاسف بودن:
افرادی که از نظر ذهنی آماده هستند ، زمان خود را برای متاسف بودن برای خودشان تلف نمی کنند. آنها یاد گرفته اند که نتایج اعمال خودشان را بر عهده بگیرند و همیشه به خاطر دارند که زندگی منصفانه نیست.آنها با خودآگاهی از گذشته درس می گیرند و از شرایط سخت بیرون می آیند. اگر در وضعیت بدی قرار بگیرند با خود می گویند : مشکلی نیست ، بعدی !
بخشیدن قدرت شان:
افراد قدرتمند ، از ایجاد احساس بد برای دیگران دوری می کنند. آنها متوجه هستند که مسئول رفتار و احساساتشان خودشان هستند و قدرت آنها در مدیریت پاسخ به شرایط مختلف است.
تغییر:
افراد قوی از نظر ذهنی از تغییر دوری نمی کنند و اتفاقا از چالش های آن استقبال می کنند. بزرگ ترین ترس آنها از ناشناخته های دنیا نیست ، بلکه ندانستن و راکد بودن است. این افراد از طریق محیط تغییر و حتی عدم اطمینان نسبت به نادانسته ها انرژی زیادی دریافت می کنند.
اتلاف وقت بر مواردی که کنترل ندارند:
این افراد بر مواردی که نمی توانند کنترل کنند ، شکایت نمی کنند. از جمله ترافیک شدید، گم شدن شیء خاصی و حتی دیگران. افراد قدرتمند تشخیص داده اند که تمامی این فاکتورها و فاکتورهای مشابه ، در اختیار آنها نیست. در بدترین شرایط آنها متوجه میشوند تنها اختیار کنترل پاسخ و رفتار خودشان را دارند و از این دو مورد به خوبی استفاده می کنند.
نگرانی راجب راضی کردن دیگران:
گروهی از انسان ها وجود دارند ، که می خواهند همه از آنها راضی باشد. گروه دیگری برعکس با ایجاد نارضایتی دیگران قصد دارند تصویری قدرتمند از خودشان نشان دهند.
می دانیم که انتخاب هر دو روش برای ارتباط با دیگران اشتباه است. اما راه حل چیست؟ یک فرد قوی سعی می کند مهربان و منصف باشد و در حد توانایی هایش رضایت دیگران را جلب کند. اما مواقعی که نمی تواند فردی را نسبت به رفتار و صحبت هایش راضی کند ، هراسی ندارد.
ترس از ریسک کردن:
افرادی که از نظر ذهنی کاملا قوی می باشند ، حاضر هستند تا ریسک های کنترل شده ای کنند. منظورمان از کنترل کردن ریسک ها این است که قبل از انجام آن ، خوب راجب ضرر و زیان های ریسک فکر می کنند و همچنین بدترین سناریوهای ممکن را قبل از اجرای آن در نظر می گیرند.
زندگی در گذشته:
قدرتی در پذیرفتن گذشته مخصوصا یاد گرفتن درس هایی از گذشته وجود دارد که خیلی از افراد بابت این موضوع تشویق می شوند. اما افراد قدرتمند انرژی خودشان را برای گذشته هدر نمی دهند و به فکر ناکامی هایشان یا حتی موفقیت هایشان در گذشته نیستند. بنابراین این افراد انرژی و زمان خود را برای ساخت حال و آینده سرمایه گذاری می کنند.
تکرار اشتباهات:
افرادی وجود دارند که اشتباهات گذشته خودشان را دائما تکرار می کنند و هر دفعه به دنبال نتایج متفاوت هستند.در حالی که افراد قدرتمند تمام اشتباهات گذشته خود را قبول می کنند و حاضر هستند تبعات آن را تجربه کنند تا بتوانند درس هایی از آن بگیرند. در نتیجه تکرار اشتباهات شان در برنامه زندگی شان جایی ندارد.
ناراحت شدن از موفقیت دیگران:
خوشحال شدن از موفقیت دیگران قدرتی است که هر کسی موفق به کسب آن نمی شود. افراد قدرتمند این قابلیت را دارند. آنها نسبت به موفقیت دیگران حسادت نمی کنند ، البته رفتارهای آنان را زیر نظر می گیرند تا متوجه شوند چه چیزی باعث موفقیت آنها شده است. بنابراین به دنبال میان بر نیستند و سخت تلاش می کنند تا موفق شوند.
کنار کشیدن پس از شکست :
هر شکست شانسی برای رسیدن به موفقیت است. حتی بزرگترین کارآفرینان جهان هم قبول دارند که در روزهای نخستین خود اشتباهات زیادی کرده اند. اما این افراد از نظر ذهنی آماده بوند تا دوباره و دوباره اشتباه کنند.آنها آن قدر اشتباه می کنند تا هر شکست به موفقیت نزدیکشان کنند.
ترس از تنهایی:
افراد قدرتمند از زمان هایی که تنها هستند لذت می برند و نهایت استفاده را می کنند. آنها این زمان را برای برنامه ریزی و فعالیت های مفید اختصاص می دهند. از همه مهم تر برای خوشحال بودن و عوض کردن حس و حال خودشان ، به دیگران وابسته نیستند. این افراد چه در تنهایی و چه در اجتماع ، خوشحال هستند.
احساس بدهکار بودن از دنیا :
مدیران و کارکنان در هر سطحی باور دارند که از جهان بدون توجه به آمادگی و تحصیلشان، حقوق و زندگی مرفه و با آرامشی بدهکار نیستند.در حالی که افراد قوی آماده هستند تا در هر مرحله از زندگی کار کنند و بر اساس شایستگی های خود موفق شوند.
انتظار نتایج سریع :
این مهم ترین ویژگی افراد آماده از نظر ذهنی می باشد. چه در یک رژیم غذایی ، چه در ورزش و چه در کسب و کار آماده هستند تا برای مدت طولانی در آن مشغول باشند. آنها می دانند که نتیج فوری پدیدار نمی شود و قدرت ماندن دارند. همچنین درک می کنند که تغییرات واقعی زمان می برد.
با توضیح تمامی این موارد ، از نظر ذهنی قوی هستید ؟
مطلب این وبلاگ هم بخونید بچه ها جالبه :
چرا دیگران باید توسط شما رهبری شوند ؟ ویژگی مدیران موفق